Kurs og Foredrag

For å kunne gi god oppfølging og for å kunne tilpasse treningen til hver enkelt deltager holder vi oss til små grupper på 4-6 hunder per kurs. Vi bruker kun positive og forskningsbaserte treningsmetoder, fokuserer mye på hundens språk, og ikke minst samarbeid og kommunikasjon mellom hund og eier.

Mestring er viktig for både hund og eier så alle kursene er morsomme og lærerike. Vi er opptatt av å ha best mulig forståelse av hundens atferd, så vi har stort fokus på læring om hundens språk og deres naturlige instinkter og behov.

Vårt mål er at du som hundeeier får med deg tilstrekkelig kunnskap for videre trening på egenhånd.

Våre kurs holdes ute, med unntak av teorikvelder.
Prisene på våre kurs er per hund, dere er hjertelig velkomne til å ta med én eller flere familiemedlemmer. Alle får deltagerbevis siste kurskveld.

Kurs settes opp med jevne mellomrom, men kan også settes opp på forespørsel ved min. 3 stykk deltagere. Vi følger Dyrevelferdsloven og Mattilsynets anbefalinger. Strupehalsbånd, spruteflaske, grimer, bjeffehalsbånd, gå pent i bånd-seler og lignene redskaper, og alle former for fysisk straff er derfor ikke tillat på våre kurs. Vi ønsker å gi dere kunnskap til å trene på en måte som er gøy for både dere og hunden.

* Required

❝ Utrolig hyggelige og hjelpsomme hundetrenere! Alltid like moro å trene med dere ❞

Tina Victoria Bergseteren

❝ Veldig godt inntrykk av Glomdal Hundesenter, gleder oss til fortsettelsen av mentaltreningen med Nure ❞

Heidi Sem Hexeberg

❝ Jeg var på foredraget "Hundens språk" i går. Veldig bra, anbefales! ❞

Monika Frigård

❝ Anbefales på det sterkeste! Det Beste jeg å chevy er med på er disse treningene! Sammen med andre hunder og supre instruktører ❞